Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Krab

  • alaska kingkrabpoten 3 st
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 1 dl
  • spinazie blaadjes 20 st

Pompoen

Opmaak

  • kaaskletskopjes 10 st
  • Mesclunsla 100 g
  • olijfolie 30 ml
  • geroosterde pompoenpitten 20 g
  1. Krab

    Knip de krabpoten netjes open en maak ze schoon. Maak het krabvlees aan met wat van de vinaigrette en was de spinazie.
  2. Pompoen

    Schil de pompoen en snijd deze in veertig dunne plakken. Kook de afsnijdsels van de pompoen in water met wat zout. Pureer het geheel en maak aan met wat mayonaise. Blancheer de plakken kort en laat ze uitlekken op een doek. Beleg ze vervolgens met een blaadje spinazie en aangemaakte krab. Rol het geheel mooi op en verdeel ze over de borden.
  3. Opmaak

    Maak de mesclun aan met de rest van de vinaigrette. Verdeel de kaaskletskoppen met daarop wat mesclun. Maak het geheel af met de pompoenmayonaise, olijfolie en de pompoenpitten.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan