Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Aardappels

  • kruimige kokende aardappels, geschild 1.5 kg

Stamppot

  • groene courgettes 750 g
  • aubergines 750 g
  • lente-uitjes, grof gesneden 100 g
  • tomatenflakes, gedroogd 15 g
  • water 20 ml
  • olijfolie 20 ml
  • pancetta 200 g
  • zout en peper
  1. Aardappels

    Snijd de aardappels in gelijke stukken en kook ze gaar in 20 minuten.
  2. Stamppot

    Snijd de aubergine in blokjes en bestrooi met wat zout, hierdoor haal je het vocht eruit. Snijd de courgette in blokjes. Week de tomatenflakes in 20 cc warm water en 20 cc olijfolie. Dep de aubergines droog en bak ze in de Becel, goed doorbakken inverband metverkleuren en voor de smaak. Bak de courgette in de Becel. Snijd de pancetta in reepjes en bak deze uit. Verwarm de Blue Band en voeg hier de geweekte tomatenflakes toe. Giet de aardappels af, en stamp fijn met de Blue Band, voeg de pancetta en de gebakken groenten toe, roer het geheel goed door elkaar. Voeg de lenteui toe en breng verder op smaak met zout en peper.