Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bietjes:

  • mini rode bietjes, gekookte 20 st
  • rode bietjes 3 st
  • Gele bietjes 3 stuks

Salade:

  • ciogga bietjes 3 st
  • witlofstronkjes 2 st
  • rode witlof, stronkje 2 st

Opmaak:

  1. Bietjes:

    Kook de bietjes afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
    Maak de bietjes schoon en rook ze rustig ca. 10 minuten in een rookoven.
    Snijd ze in dunne plakjes.
  2. Salade:

    Schil de chioggia bieten en snijd ze vervolgens flinterdun.
    Bewaar de plakjes in ijswater.
    Maak de witlof en de roodlof schoon.
  3. Opmaak:

    Maak de witlof en de roodlof aan met wat vinaigrette en verdeel deze over de borden.
    Verdeel hierop de gerookte bietenplakjes en de knapperige chioggia plakjes.
    Maak de carpaccio af met de rest van de vinaigrette en wat zwarte peper.

+