Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Snoekbaars

  • snoekbaars 1.6 kg
  • zout en peper

Appels

  • Granny Smith 1.2 kg
  • boter 20 g
  • salieblaadjes
  • zout & suiker

Jus

  • boter
  • sjalotjes 1 st
  • witte wijn 0.2 l
  • olijfolie

Opmaak

  • tuinkers
  • air bag flour, Sosa
  1. Snoekbaars

    Maak de vis schoon en verdeel deze in porties, laat de huid zitten. Breng de vis op smaak en bak hem op de huid in een beetje Phase.
  2. Appels

    Maak de appels schoon en snijd ze in stukjes. Karamelliseer de appels met een beetje boter in een koekenpan. Breng op smaak met suiker, zout en salie.

  3. Jus

    Fruit de sjalotten in de boter en blus af met witte wijn. Kook de wijn in tot 1/3 en voeg de gevogeltefond toe. Kook het geheel in tot een goede saus en breng op smaak met olijfolie.
  4. Opmaak

    Plaats de appels in het midden van het bord. Leg de vis hier bovenop. Voeg de saus toe en maak het geheel af met de airbags en tuinkers.
+