Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Champignonsoep Poeder 17L
    Knorr Champignonsoep Poeder 17L
    140 g
    Knorr Champignonsoep Poeder 17L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gemengde bospaddenstoelen 750 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper
  • truffel tapanade 120 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de truffel tapanade toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof. Bak de paddenstoelen in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  2. Opmaak

    Verdeel de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de soep erop.