Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Chocolade Mousse:

Chocolade-hazelnootglazuur:

  • boter 100 g
  • hazelnoten, geroosterde/gehakte 100 g
  • Valrhona chocolade 70% fijngehak 100 g

Opmaak:

  • Carte d'Or Koffie roomijs 10 bol
  1. Chocolade Mousse:

    Klop de Alsa chocolade mousse volgens de verpakking, en vul een spuitzak met de opgeklopte mousse en vul de glazen. Koel de mousse minstens 2 uur.
  2. Chocolade-hazelnootglazuur:

    Plaats alle ingredienten in een kom en verwarm au-bain-marie. Meng alles goed door elkaar. Maak een perfect bolletje koffie Roomijs en zet er een tandenstoker in. Plaats deze in de vriezer.
  3. Opmaak:

    Dip de bevroren bol ijs in de chocolade-hazelnootglazuur en plaats dit in het glas op de chocolademousse. Garneer het dessert eventueel met chocolade.
+