Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees:

  • geklaarde boter 60.0 ml
  • varkensvlees in reepjes 1.0 kg

Kruidingmengsel:

Opmaak:

  • Sugar Snaps geblancheerd 800.0 kg
  • paprikareepjes rood/groen/geel geblancheerd 800.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

 

...

Bereiding

  1. Vlees:

    Verhit deboter en bak het vlees op hoog vuur goudbruin.Koel zo snel mogelijk terug.
  2. Kruidingmengsel:

    Vermeng koud de Sambal Oelak, Knoflookpuree, Ketjap Manis, sherry, bruine suiker en koude binder tot een geheel.
  3. Knorr Mie-Noodles:

    Kook de Mie-Noodles volgens de verpakking en koel snel terug.
  4. Opmaak:

    Meng de groenten, met het kruidenmengsel, vlees en de gekookte Mie-Noodles.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu