Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Croutons:

  • zuurdesembrood 1 st
  • olijfolie

Salade:

  • eieren 10 st
  • Romaanse sla 2 st
  • waterkers 1 bos
  • baby kale 100 g

Opmaak:

  • ansjovis 30 st
  • Parmezaanse kaas 100 g
  1. Croutons:

    Snijd het zuurdesembrood in dunne plakken op de snijmachine.
    Bestrijk ze licht met wat olijfolie en bak ze op 130°C krokant in de oven.
  2. Salade:

    Kook de eitjes, spoel ze koud, pel ze en halveer ze.
    Maak de sla, waterkers en de baby kale schoon.
    Was het sla mengsel en maak deze goed droog in de slacentrifuge.
  3. Opmaak:

    Maak het sla mengsel aan met de dressing en verdeel deze over de borden.
    Verdeel de gekookte eieren samen met de ansjovis over de salade.
    Rasp de Parmezaanse kaas erover.
    Maak het geheel af met de krokante zuurdesem.
+