Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Garnituur

  • rucola 50 g
  • olijfolie 50 g
  • gerookte zalm 200 g

Opmaak

  • zwarte peper, gemalen 1 g
  1. Soep

    Breng 2,5 liter water aan de kook en blancheer hierin de bloemkoolroosjes. Meet 2 liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de bloemkool broccolisoep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Blancheer ondertussen de rucola en draai deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe.
  3. Opmaak

    Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola-olie en wat zwarte peper.
+

Soep

Garnituur

  • rucola 50 g
  • olijfolie 50 g
  • gerookte zalm 200 g

Opmaak

  • zwarte peper, gemalen 1 g
  1. Soep

    Breng 2,5 liter water aan de kook en blancheer hierin de bloemkoolroosjes. Meet 2 liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de bloemkool broccolisoep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Blancheer ondertussen de rucola en draai deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe.
  3. Opmaak

    Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola-olie en wat zwarte peper.