Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereidingswijze:

  • Prosecco 20 ml
  • Wodka 10 ml
  • Carte d'Or Sorbet Aardbeienijs 2 bol
  • aardbeien
  1. Bereidingswijze:

    1. Zet de glazen in de koeling, wat zorgt voor een ijskoud effect.
    2. Plaats twee bollen aardbeien sorbetijs in het glas.
    3. Vul het glas met prosecco en wodka en garneer eventueel met een aardbei.
  2. Variatietips:

    • Vervang Carte d’Or Sorbet aardbeienijs voor Carte d’Or Sorbet limoenijs.
    • Vervang prosecco voor een theelepel crème de cassis en cerise.
    • Vervang prosecco voor Rose.
    • Vervang prosecco voor wodka en Asti spumante.
    • Varieer in glaswerk. Maak in plaats van champagne glazen gebruik van bijvoorbeeld Whisky- of Gin glazen.
    • Maak de cocktail heel traditioneel met opgeklopt eiwit.
+