Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Meringue:

  • eiwit 100 g
  • kristalsuiker 120 g
  • poedersuiker 100 g
  • azijn 5 ml
  • maizena 5 g

Opmaak Overige:

  • aardbeiencoulis
  • frambozen
  • muntblaadjes
  • Carte d'Or Sorbet Aardbeienijs 1 bol
  • granenkoekje
  1. Meringue:

    Klop het eiwit op hoge snelheid in de keukenmachine en voeg geleidelijk de kristalsuiker en poedersuiker tot het mengsel mooi stijf is opgeklopt (pieken).
    Spatel de azijn en maizena erdoor.
    Schep de meringue met een spatel in een spuitzak met een pijpjesvorm.
    Spuit op een bakpapier de verschillende pijpjes en bak dit op 80 ºC. (1,5 uur)
  2. Opmaak Overige:

    1. Breng de aardbeiencoulis aan in de bodem van een glas en voeg een paar verse frambozen toe.
    2. Decoreer het koekje met de vanille slagroom en plaats dit in het glas boven de coulis. Voeg vervolgens een bol aardbeien sorbetijs toe.
    3. Decoreer met de meringue pijpjes, poedersuiker en muntblaadjes.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan