Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Kunst uit de oceaan

Ben je benieuwd naar wat opmaaktips en de laatste trends? Lees dan verder hoe jij er voor kunt zorgen dat je opmaak van je borden er perfect uitziet. 

Scandinavische look

Scandinavische look

Maak lintjes of hompjes groente en strooi kruiden over een gerecht voor een schijnbaar moeiteloze stijl. ‘Gone Fishing’ van de Deense chef-kok en voedselstylist Mikkel Karstadt is een goede inspiratiebron. Volg hem op Instagram. 

In het midden

In het midden

Als je de opmaak meer in het midden houdt, krijg je een mooi kader om het eten en een rustiger gevoel. Alle elementen komen bij elkaar op het bord.

Verstoppertje

Verstoppertje

Laagjes maken het gerecht speelser en verrassender. Bijvoorbeeld een cracker van gepofte rijst over krabvlees, dun geschaafde radijsjes met daaronder overheerlijke zeebaarstartaar. 

Zwemmen

Zwemmen

Laat de vis zwemmen in bouillon of saus, zoals bijvoorbeeld bij de tortellini met een saus van schelpdieren. Of probeer eens gerookte kabeljauw met een soep van aardappelen en ui.

Natuurlijk aardewerk

Natuurlijk aardewerk

Denk goed na over je aardewerk. Dit kan je gerecht maken of breken. Ga voor neutraal en natuurlijk om je eten te laten stralen. Kies voor een kleur die het eten aanvult en versterkt, als onderdeel van een kleurenschema.

Super Bowl

Super Bowl

Foodbowls zijn een grote trend. Ga voor een elegante bowl voor kleinere gerechten, zoals voor- of tussengerechten. 

1+1 gratis

1+1 gratis

Bij aankoop van elke verpakking Blue Band Koken & Opkloppen Lactosevrij 31% ontvang je één verpakking gratis (maximaal 5 verpakkingen).

Bestel direct