Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Bij Unilever Food Solutions zijn we continue bezig met ontwikkelingen die in het teken staan om je als chef te helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Ook willen wij dat deze ontwikkelingen samengaan met duurzame oplossingen. Om die redenen zijn een aantal veranderingen doorgevoerd.

Voorheen kreeg je drie keer per jaar het OpSmaak magazine. Dit blad wordt vernieuwd en heet vanaf dit voorjaar Trends à la Carte en zal inzoomen op culinaire trends, ondernemerschap, technieken en receptinspiratie.
 
Omdat digitaal steeds meer de norm wordt zal de content ook beschikbaar zijn op onze website. Dit past goed bij onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Uiteraard is het jouw keus hoe je het wilt lezen en daarom blijft een papieren magazine verkrijgbaar.

Ontvang gratis Trends a la Carte

Vul jouw bedrijfsnaam in en selecteer uit de zoekresultaten om overige gegevens automatisch in te laten vullen.

Blijf op de hoogte!

Door jezelf nu in te schrijven voor onze e-mailnieuwsbrief ontvang je recepten, trends, gratis samples.

Inschrijven 

 

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?