High tea | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

De High Tea wordt steeds populairder en steeds meer horecagelegenheden verkopen het fenomeen. Maar wat is een High Tea precies? High tea, of te wel een afternoon tea genoemd in Engeland is een thee ceremonie die bestaat uit verschillende kleine gerechten. Deze gerechten zijn bijvoorbeeld verschillende hartige en zoete hapjes. Natuurlijk kunnen wij de thee niet vergeten!

Een High Tea wordt rond 15:00/16:00 uur aan lage, gezellige tafels geserveerd en duurt ongeveer twee uur. In Nederland wordt vaak de term ‘high tea’ gebruikt, terwijl wij eigenlijk de Engelse ‘afternoon tea’ bedoelen. De Engels ‘high tea’ is een uitgebreide (warme) maaltijd die in avond wordt geserveerd tijdens etenstijd. Deze maaltijd wordt aan hoge tafels geserveerd, daarom de naam high tea.

Pure Leaf Earl Grey 200g

Pure Leaf Earl Grey is een zwarte Ceylon-thee uit Sri Lanka met bergamot, citrussmaken en bloemenaroma. De frisse en fruitige citrussmaken vormen een mooi contrast met de goudsbloem- en korenbloemblaadjes. De verfijnde losse thee is zeer geschikt voor cafés, koffiebars, restaurants en hotels. De gast kiest zelf de intensiteit en de smaak van het perfecte kopje thee. Zo verandert de thee-ervaring in een moment van pure verwennerij. De thee is verpakt per 200 gram. De hersluitbare verpakking biedt optimale bescherming, waardoor de geur en smaak goed behouden blijven.

13 51
€ 12,84 Prijsindicatie (excl. BTW)