Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Elke klant heeft zijn eigen lievelingsthee. Voldoe aan de wensen van je gasten en verhoog zo de kans dat ze terugkomen.

Zwarte thee

Zwarte thee

De primaire kenmerken van dit type thee zijn de donkere, rijke kleur en de diepe, krachtige smaken. Zwarte thee komt van volledig geoxideerde theebladeren die worden gedroogd om te voorkomen dat de eigenschappen veranderen. Het resultaat is een ongelooflijk krachtige body.

Lipton Yellow Label, English Breakfast en Earl Grey zijn door hun lage cafeïnegehalte perfecte alternatieven voor koffie tijdens zakelijke evenementen.

Witte thee

Witte thee

Traditionele witte theebladeren worden slechts minimaal verwerkt zodat ze hun natuurlijke verschijning en kleur behouden. Dit zorgt voor een frisse en verfijnde smaak met een heerlijk verfrissend aroma dat veel theedrinkers op prijs stellen.

Groene thee

Groene thee

De typisch levendige kleur is meer dan genoeg om uit te leggen wat groene thee is: een drank met een lichte body en veel gezondheidsvoordelen dankzij de krachtige antioxidanten. Matcha en groene thee hebben vergelijkbare kenmerken. Matcha wordt gemaakt met theepoeder van theeblaadjes, terwijl groene thee wordt gemaakt door de theebladeren in water te laten trekken.

Lipton groene thee en Green Tea Jasmine zijn perfecte dranken voor na het eten. Ze hebben een verfrissende smaak die het smakenpalet reinigt en het is bewezen dat ze de spijsvertering bevorderen. 

Infusies

Infusies

Infusies zijn eigenlijk gemaakt van alles behalve theebladeren. Ze worden vaak gemaakt met verschillende soorten kruiden, fruit en bloemen, wat zorgt voor een complexe smaak. Bloementhee wordt vaak gewaardeerd vanwege de natuurlijke, geurige body die de zintuigen ontspant, terwijl kruidenthee veel zalvende eigenschappen heeft, van het helpen bij de spijsvertering tot het tegengaan van slapeloosheid.

Lipton Peppermint Infusie biedt de voordelen van de natuurlijke ingrediënten - een ideale keuze om te ontspannen die aantrekkelijk is voor de smaakpapillen.