Chef-kok, heb je voor je desserts al eens aan gastronomische thee gedacht? | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Thee is steeds meer trendy en zit in de lift!

Dit zie je onder andere omdat thee op steeds meer verschillende manieren en momenten geseveerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan een licht dessert met een gastronomische thee. Hiermee kun je in jouw zaak iets onderscheidends bieden.

Met Lipton en Alsa bieden wij verschillende manieren om een licht zoet dessert met thee te serveren. Denk bijvoorbeeld aan chocolademousse, tiramisu, panna cotta, aardbeienroom, rijstpap, griesmeeltaart of crème brulée: breng diversiteit op je menukaart met deze dessert combinaties van Lipton.

Met gastronomische thee onderscheid je je niet alleen van de massa, het is bovendien ook een zeer winstgevend product. Wist je dat de kostprijs van de recepten die wij aanbieden minder dan 1 euro is, terwijl de prijzen op de menukaarten gemiddeld rond de 6 euro schommelen? Dat is een marge van 5 euro. Interessant, toch? 

Heb je al zin in een dessertje?

Lipton Exclusive Selection Earl Grey 25 zakjes

Lipton Exclusive Selection Thee Earl Grey is een zwarte thee met een bloemige smaak van bergamot. De thee bevat lange theeblaadjes, kruiden, fruit en/of bloesem. Het piramidevormige theezakje geeft ruimte bij infusie voor een uitstekende aroma, smaak en kleur. De kartonnen verpakking en plastic envelopjes zijn recyclebaar. Duurzaam geteelde theebladeren zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. De doos bevat 25 individueel verpakte theezakjes voor hygiënisch gebruik in hotels en horeca.

4 26
€ 4,37 Prijsindicatie (excl. BTW)

Blijf op de hoogte!

Door jezelf nu in te schrijven voor onze e-mailnieuwsbrief ontvang je recepten, trends, gratis samples.

Inschrijven