Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Thee is steeds meer trendy en zit in de lift!

Dit zie je onder andere omdat thee op steeds meer verschillende manieren en momenten geseveerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan een licht dessert met een gastronomische thee. Hiermee kun je in jouw zaak iets onderscheidends bieden.

Met Lipton en Alsa bieden wij verschillende manieren om een licht zoet dessert met thee te serveren. Denk bijvoorbeeld aan chocolademousse, tiramisu, panna cotta, aardbeienroom, rijstpap, griesmeeltaart of crème brulée: breng diversiteit op je menukaart met deze dessert combinaties van Lipton.

Met gastronomische thee onderscheid je je niet alleen van de massa, het is bovendien ook een zeer winstgevend product. Wist je dat de kostprijs van de recepten die wij aanbieden minder dan 1 euro is, terwijl de prijzen op de menukaarten gemiddeld rond de 6 euro schommelen? Dat is een marge van 5 euro. Interessant, toch? 

Heb je al zin in een dessertje?

Lipton Exclusive Selection Earl Grey 25 zakjes

Lipton Exclusive Selection Earl Grey is een Chinese zwarte thee met een bloemige smaak van bergamot. Deze thee bevat lange theeblaadjes en kruiden, gecombineerd met zichtbare stukjes fruit en bloemen. De thee is zeer geschikt voor bij het ontbijt, de lunch of het buffet van restaurants en hotels. De piramidevorm van het theezakje verzekert meer plaats voor de ingrediënten om te bewegen tijdens de infusie met een uitstekend aroma, smaak en kleur als gevolg. De doos bevat 25 theezakjes in individuele verpakking.

4 26
€ 4,26 Prijsindicatie (excl. BTW)

Blijf op de hoogte!

Door jezelf nu in te schrijven voor onze e-mailnieuwsbrief ontvang je recepten, trends, gratis samples.

Inschrijven