Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Door natuurlijke oxidatie is onze Asian White & Rose Tea licht cafeïnehoudend. Hij ontwaakt de zintuigen en ontspant op een zachte manier. Ideaal voor 's middags en 's avonds.

Wanneer witte theeblaadjes en rozenblaadjes bij elkaar komen, ontstaat de meest voortreffelijke en verfijnde melange.

Het frisse boeket van Asian White & Rose Tea heeft verfijnde bloemen- en lycheenoten, met een natuurlijke zoetheid. Dit is te danken aan de lichte oxidatie van de jongste theeknoppen (Silver Tips) en de lange bladeren. De witte theebladeren worden op een natuurlijke manier in de zon gedroogd. Ze zijn delicaat en moeten met een iets lagere temperatuur worden gezet dan zwarte thee (90° Celsius, net onder het kookpunt), om te voorkomen dat ze verbranden.

Asian White & Rose Tea wordt het best gecombineerd met fijne texturen en smaken: de thee is een aanvulling op een gerecht dat past bij deze smaak. De combinatie moet de persoonlijkheid van het eten en de drank versterken en mag het verfijnde aroma van de thee niet overheersen.

Als je de thee tijdens de maaltijd opdient, dan kun je de witte thee het beste aan het begin opdienen en de donkere thee aan het einde. Zo wordt de sterkte van de smaken opgebouwd naar de donkere theesoorten.

Witte thee past bijvoorbeeld goed bij een lichte komkommersalade met olijfolie en als hoofdgerecht een gestoomde vis met rijst. Asian White & Rose Tea is ook heerlijk en verfrissend bij vers fruit. Bijvoorbeeld bij het recept frambozenverleiding