Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Werken aan een betere wereld: kopje voor kopje

Wereldwijd is thee een van de meest gedronken dranken. Als grootste theebedrijf ter wereld geeft dat ons een grote verantwoordelijkheid, maar vooral een enorme kans om écht een verschil te maken. Bij Lipton willen we onze klanten verzekeren dat onze thee niet alleen fantastisch smaakt, maar dat hij ook goed doet daar waar hij wordt geteeld.

Waar wordt Lipton thee verbouwd?

Als een van ‘s werelds populairste theemerken, betekent dit dat we een heleboel thee inkopen. We kopen thee in bij meer dan 1.000 plantages, meer dan 600.000 kleine boeren en bij onze eigen Lipton plantages.

Rainforest Alliance

Bij Lipton vinden we het erg belangrijk dat onze thee van goede kwaliteit is. Dit kunnen we alleen waarborgen als de theeplantages en de mensen die er werken in goede conditie zijn. Daarom zetten we ons in voor mens en milieu: voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de boeren, maar ook voor het gezond houden van het ecosysteem. Hiervoor werken we samen met de Rainforest Alliance. Een onafhankelijke certificeringsorganisatie die zorgt dat aan al deze aspecten wordt gewerkt.

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?