Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Verrot goed: fermenteren

Fermenteren is een proces waarbij je met bacteriën, schimmels en gisten een voedingsmiddel maakt. Geen wonder dat fermenteren een hit is onder chefs. Ook aan de slag? Ontdek hoe je in vijf stappen zuurkool maakt.

No waste: fermenteren in 5 stappen

  • Snijd de overgebleven groente fijn.
  • Bestrooi de groente met grof zeezout.
  • Stop de groente in een schone, afsluitbare glazen pot.
  • Laat de pot één tot drie dagen staan op kamertemperatuur.
  • Verplaats de pot dan naar de koelkast. Na ongeveer 10 dagen is de zuurkool klaar voor je menu.

 

Meer tips & tricks tegen voedselverspilling?

Download de app ‘Stop verspilling’ van Unilever Food Solutions en verminder je afval tot 20%.

Fermenteren

Knorr Kippenbouillon Authentiek

Het volledige assortiment Knorr bouillons poeder & pasta is verder verbeterd. Knorr maakt wederom zijn beloftes waar: de smaak is geoptimaliseerd om beter de vraag naar bouillons met een authentieke en evenwichtige smaak te beantwoorden. Bovendien werd het hele bouillons assortiment (poeder & pasta) Knorr exclusief bereid met de beste ingrediënten, zoals vlees uit Argentinië of vis uit de Noorse wateren. De recepten zijn herbewerkt voor nog meer traditioneel recept met natuurlijke ingrediënten. Heeft u al overwogen om bouillon te gebruiken voor andere toepassingen? Ontdek met Knorr alle mogelijke toepassingen van de Knorr bouillons.

19 114
€ 18,94 Prijsindicatie (excl. BTW)

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?