Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Verrot goed: fermenteren

Fermenteren is een proces waarbij je met bacteriën, schimmels en gisten een voedingsmiddel maakt. Geen wonder dat fermenteren een hit is onder chefs. Ook aan de slag? Ontdek hoe je in vijf stappen zuurkool maakt.

No waste: fermenteren in 5 stappen

  • Snijd de overgebleven groente fijn.
  • Bestrooi de groente met grof zeezout.
  • Stop de groente in een schone, afsluitbare glazen pot.
  • Laat de pot één tot drie dagen staan op kamertemperatuur.
  • Verplaats de pot dan naar de koelkast. Na ongeveer 10 dagen is de zuurkool klaar voor je menu.

 

Meer tips & tricks tegen voedselverspilling?

Download de app ‘Stop verspilling’ van Unilever Food Solutions en verminder je afval tot 20%.

Fermenteren

Knorr Kippenbouillon Authentiek Poeder 45L

Knorr Kippenbouillon Authentiek is getrokken van kip voor een duidelijke en gebalanceerde smaak en brengt gerechten evenwichtig op smaak. Dit veelzijdige poeder lost direct op waardoor het gemakkelijk in elke fase van de bereiding gebruikt kan worden. Bovendien is deze kippenbouillon vrij van toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen. Handig als basis voor verschillende bereidingen, bijvoorbeeld om smaak toe te voegen of te verdunnen. Denk ook eens aan het bereiden van aardappelen, pasta en rijst met bouillon. Deze kippenbouillon heeft een opbrengst van 45 liter, en is ook verkrijgbaar in een voordelige grootverpakking van 10 kilo met een opbrengst van 500 liter. Knorr Authentieke Bouillons zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

4 24
€ 18,94 Prijsindicatie (excl. BTW)

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan