Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Waarom toppings altijd een goed idee zijn

Toppings maken iedere soep af. Chefs gaan daarom voor toppings die contrasteren wat betreft smaak, kleur en textuur. Romige soep? Geef frisse kruiden of citroen. Bij een bouillonbasis kies je voor crunchy toppings als tortillachips. Witte feta op intens paarse bietensoep is een prettig plaatje.

Ontdek méér onalledaagse toppings die jouw soepen onalledaags goed maken.

Tomaat & chilibonensoep

Tomaat & chilibonensoep

Tortillachips, pico de gallo (tomaatsalsa), blokjes avocado, fijngesneden radijsjes, geraspte kaas, verse jalapeño's, zure room, tabasco, limoensap. Maak je bonensoep?

Kies #avocado. Deze hashtag is op Instagram al 3 miljoen keer gebruikt.
Combineer deze toppings met Mexicaanse Bonensoep, mmmm!

Pompoensoep

Pompoensoep

Lekker voor romige en mild-zoete soepen: geroosterde pompoenpitten. Bacon of chorizo crumb voor een zoute twist. Dikke Griekse yoghurt met een snuifje komijnpoeder maakt de soep voller.
Onze favoriete pompoensoep?  Pittige pompoensoep uit Thailand met kokos!

(Zoete) aardappelsoep

(Zoete) aardappelsoep

Bestrooi met gekookte groene Du Puy linzen, stukjes cashewnoten, avocado, koriander.
Dit is heerlijk bij de Peruaanse Zoete Aardappelsoep.