Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Sapsmoothies zijn sinds geruime tijd een trend. Waarom maak je geen lekkere soepsmoothie? Een dikke gepureerde soep die je afwerkt met toppings en fillings. Om binnen van te genieten, maar ook leuk in een originele disposable cup voor onderweg.

1. Toppings & fillings

Geef je soepsmoothies een leuke, persoonlijke touch met toppings & fillings. De Knorr Supérieur soepen zijn een ideale, gevarieerde basis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een soepsmoothie met pompoen en noten en verse gegrilde pompoenstukjes als topping? Of serveer gewoon een basissoep en laat je klanten zelf hun toppings & fillings kiezen uit een assortiment groenten, noten, noedels of vlees zoals kip.

2. Het oog wil ook wat

Of je klanten hun soepsmoothie nu ter plaatse opslurpen of meenemen, het oog wil ook wat! Kies voor soepsmoothies on the go voor een leuke, doorschijnende disposable cup (die tegen de warmte kan) met je logo erop. Zo zien je klanten meteen wat erin zit én weet iedereen dat ze voor die lekkere snack bij jou moeten zijn. Of maak het je klanten makkelijk en serveer hun soepsmoothie in een doosje waar ook een broodje bij kan.

3. Meer marge

Het maken van soepsmoothies kost je nauwelijks extra tijd. Ze zijn in no time klaar. En dankzij de extra toppings kan je er meer voor vragen dan voor een gewone soep. Meer marge dus! En als kers op de taart: warme gerechten maken je terras veel aantrekkelijker in de herfst.

Soep opfleuren?

Soep opfleuren?

Ben jij bang dat je consumenten soep een beetje saai vinden? Fleur de soep dan op met een mooie topping! De perfecte topping zorgt voor contrast in smaak, kleur én textuur. Met deze toppingtips tover jij jouw soep in een handomdraai om tot een topsoepje!

Bekijk hoe!