Menu
Punten

Dessertsoep of soep als cocktail. Soep hoeft natuurlijk niet altijd warm. Soepen uit Europa die lekker koud wegslurpen.

 

Olé, Spaanse Gazpacho

De bekende koude Spaanse tomatensoep, met goede olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten. In een cocktailglas met een olijfje geeft hij een nieuwe beleving. Met een scheut wodka kun je de soep serveren als een Bloody Mary cocktail.

 

Noorse fruitsoep

Van verschillende soorten rood fruit maken de Noren zowel een ontbijtsoepje, als een voorgerecht, als een toetje. Je kunt de soep ook invriezen en er ijs van maken.

Rabarbersoep uit Finland

In Finland houden ze wel van een zoet-en-zuur smakende rabarbersoep om de maaltijd mee af te sluiten. Ook smakelijk als je evenveel pruimen als rabarber gebruikt. Met kaneelstokje en kruidnagel.

Sommige warme soepen kunnen prima koud

Denk aan een spinaziesoep op basis van heldere kippenbouillon en spinaziepuree. Of de Westlandse kropslasoep. Deze is ook lekker als koude soep!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu