Menu
Punten

Soep heeft meer mogelijkheden dan als starter of maaltijd op zich. Denk aan een soepje bij de borrel of bij de brunch. 

 

Soep mét, graag

Een lekker grote pan soep! Yes. Soep eet je al vaak samen, maar is ook ideaal met iets te combineren. Soep en sandwich, soep en kaasstengel, soep en salade, soep met een smeltende kaastosti. Wat denk je van een terrine bietensoep op de lunchtafel met een broodje verse haringsalade met granny Smith? Of maak een Aziatische bouillon en combineer deze met verschillende soorten sushi.

Tip van Soup Rebel Naresh

Tip van Soup Rebel Naresh

“Fijngesneden kruiden als bieslook of rozemarijn - zooo ontzettend fijngesneden dat je het kruid zelf bijna niet meer herkent – geven de soep een gave culinaire smaak en visueel accent.”

Wil je meer weten over de Soup Rebels? Lees hier verder. 

 

Soep als hapje bij de borrel

Komen je gasten borrelen of heb je een receptie, dan is een kleine kom soep ook perfect te combineren met ander lekkers, zoals bij de borrelhapjes met Spaanse tomatensoep. Bijvoorbeeld met een avocadodip, knapperige rauwe groenten en mosterdmayo, een dotje roomkaas in zwarte peperchips en gerookte zalm. Om maar wat te noemen. 

Varieer ook tussen warme en koude soepen als hapje bij de borrel. Leuk om te presenteren in amuseglaasjes. Of speel in op de cocktail trend en presenteer je soep als een cocktail.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu