Deze chef maakt niets anders dan bouillon | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Waarom bouillon hot is

Chef Marco Canora opende in 2014 een take-away zaakje in New York: Brodo. In dit piepkleine zaakje is alleen hete bouillon te koop, urenlang getrokken van beenderen. Lees nu waarom Brodo zo’n steaming succes is.

Brodo is zo basic als bouillon

Simplicity = key. Het concept van Brodo is simpel. ’t Werkt zo: 

  • Gasten kiezen uit drie soorten bouillons en betalen tussen de 5 en 10 dollar voor een bekertje
  • Extra’s kosten ongeveer een euro: denk aan chili-olie, versgeraspte kurkuma en biologische knoflook
  • Slurpen maar
Bouillon: meer dan een trend

Bouillon: meer dan een trend

Daarom heeft Unox 3 nieuwe vloeibare bouillons op de markt gebracht, welke ook nog eens glutenvrij zijn! Nieuwsgierig? Bestel een gratis verpakking Unox soep basis Kippenbouillon.