Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Waarom bouillon hot is

Chef Marco Canora opende in 2014 een take-away zaakje in New York: Brodo. In dit piepkleine zaakje is alleen hete bouillon te koop, urenlang getrokken van beenderen. Lees nu waarom Brodo zo’n steaming succes is.

Brodo is zo basic als bouillon

Simplicity = key. Het concept van Brodo is simpel. ’t Werkt zo: 

  • Gasten kiezen uit drie soorten bouillons en betalen tussen de 5 en 10 dollar voor een bekertje
  • Extra’s kosten ongeveer een euro: denk aan chili-olie, versgeraspte kurkuma en biologische knoflook
  • Slurpen maar
Bouillon: meer dan een trend

Bouillon: meer dan een trend

Daarom heeft Unox 3 nieuwe vloeibare bouillons op de markt gebracht, welke ook nog eens glutenvrij zijn! Nieuwsgierig? Bestel een gratis verpakking Unox soep basis Kippenbouillon.