Menu
Punten

Soep trends

Op zoek naar wat smakelijke inspiratie? Serveer je gasten eens soep als ontbijt. Of bied een umami-soep-bom aan. Welke chef staat al klaar in de keuken?

Van unami- tot detoxsoep:

  • Aziatisch soepontbijt. De dag beginnen met een misosoep, daar zeggen ze in Japan volmondig ‘hai’ tegen. De rauw-ei-soep uit Tokyo proberen? Neem een kommetje gekookte rijst, mix twee verse eieren schuimig door de rijst en top af met gefermenteerde sojabonen. Voedzaam hoor. 
  • Aziatische umamisoep. Naast zoet, zout, zuur en bitter, is er nog een vijfde smaak: umami. Umami is een mooie, diepe smaak die je krijgt door notenpasta’s, zeewieren, paddenstoelen en gefermenteerde producten aan je soep toe te voegen. Tip: gooi eens een kopje espresso in je paddenstoelensoep, haalt de smaak helemaal naar boven.

 

Zin in meer Soup around the World?

Zin in meer Soup around the World?

Blader online door het Soup around the World receptenboek.

Bekijk hier onze sneakpreview!
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu