Menu
Punten

Make soup, no waste

Soep maak je van bijna niets en tegelijkertijd maak je van alles soep. Niet zo gek dus dat soep goed past in de no waste strategie van de professionele keuken. Met soep maak je de hele koelkast leeg, hoef je minder in te kopen én vries je porties makkelijk in. Het resultaat? Minder voedselverspilling én minder kosten.

Van stronken tot steeltjes: dit doe je met afval in de keuken.

Soep leent zich perfect voor afsnijdsels, overgebleven steeltjes en verslapte groenten. Aspergekontjes, broccolistronken? Heerlijk voor minestrone-groentesoep. Een superbouillon maak je van botten, uitgebeende karkassen en overblijfsels van bereidingen. Of heb je een paar ingrediënten die niet knap genoeg zijn voor op het bord? Alles kan zó in je soepcontainer.

Benieuwd wat je gasten vinden van voedselverspilling?

Wist je dat 80% van je gasten verwacht dat je je best doet minder voedsel te verspillen? En dat 84% bezorgd is om hoeveel voedsel je weggooit? Ontdek hoe je gasten denken over voedselverspilling. O ja, heb je nog een achtergebleven, verdrietig ogende, kool liggen? Maak er in vijf stappen zuurkool van. Lekker als topping op een aardappelsoep

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu