Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Het is belangrijk dat je als chef of restaurant ook na opening van je zaak laat zien dat jij hier ook serieus over bent. Vooraf kun je dat bijvoorbeeld kenbaar maken via social media, door te laten zien dat je het schoon houdt en welke maatregelen je hebt getroffen. Je kunt de maatregelen die je getroffen hebt ook kenbaar maken door een briefje op de deur of een bord buiten te plakken. Toon aan dat je hygiëne serieus neemt, dat kan op verschillende manieren:

- Zet op elke tafel desinfecterende handgel

- Zorg voor een schoon en goed onderhouden interieur, lichte kleuren wekken een frisse indruk

- Geef een handverzorgingsdoekje bij binnenkomst, zoals dat ook in vliegtuigen gebeurt
 
- Laat je personeel er schoon en verzorgd uitzien en laat ze handschoentjes dragen

- Besteed extra zorg aan de uitstraling van de toiletten en zorg ook daar voor wegwerpschoonmaakdoekjes.