Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Niet alleen door oppervlakkig schoon te maken, maar ook door kasten binnenste buiten te keren, oude spullen weg te gooien en de boel eens flink te reorganiseren. Zo ziet je zaak er straks bij de opening fris en fruitig uit. Gasten hechten hier nu extra veel waarde aan. Verder kun je bij een grote schoonmaak en onderhoud denken aan:

Keuken

-Het laten slijpen van je messen, messenslijpers hebben het nu rustig namelijk. 

-Je keukenapparatuur een onderhoudsbeurt geven (maak die oven nu eens heel goed schoon) en kritisch kijken naar je keukeninventaris. Eventueel verouderde apparatuur kun je te koop aanbieden. 

-Het reorganiseren van de keukenopslagruimte en de vriezer. 
 

Buiten

-Het terrasmeubilair aanpakken, bijvoorbeeld door het schoonmaken of verven ervan.

-Schilderwerk aanpakken. Bijvoorbeeld door zelf het schilderwerk te doen, ook buiten. Daarmee bespaar je geld en geef je de zaak een frisse, nieuwe uitstraling. 



Binnen

-De vloer in de was zetten. 

-Het interieur een restyling geven. 

 

Digitale schoonmaak

-Nu heb je eindelijk de tijd om je website te updaten. Daarbij kun je denken aan nieuwe foto’s (van het interieur, van je team), een pagina voor je bezorgmenu met een bestelformulier, een nieuw reserveringssysteem, een koppeling naar online reviews of schakel iemand in die je vindbaarheid via zoekmachines verbetert.