Bekijk je in- en uitgaven | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

1.	Inkomsten en uitgaven

1. Inkomsten en uitgaven

Download de data van je kassasysteem, zodat je in kaart krijgt hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel je nodig hebt om kosten te dekken. 

2.	Voorraden

2. Voorraden

Check de voorraden die je nog in de vriezer hebt en hoeveel droogproducten er nog zijn. Verwerk die producten in je nieuwe menu, dat scheelt alvast weer inkoop. 
 

3.	Cadeaubonnen

3. Cadeaubonnen

Bied cadeaubonnen of vouchers aan. Zorg er wel voor dat de inning van die bonnen verspreid gebeurt (bijvoorbeeld via je reserveringssysteem). Zodat dat niet iedereen die vooraf betaald heeft tegelijk zijn bon komt verzilveren. 
 

4.	Invriesmaaltijden

4. Invriesmaaltijden

Verkoop gerechten voor in de vriezer aan je gasten. Zo kunnen ze op elk gewenst moment genieten van jouw creaties. Dat kunnen gerechten zijn die je nog op voorraad hebt, maar je kunt het aanbod ook aanvullen. Denk aan dingen die in bulk te maken zijn en makkelijk op te warmen. Sauzen, soepen, stoofgerechten, pastavulling of – saus, dumplings, kruidenpasta’s, enzovoort. 
 

5.	Producten met winstmarge

5. Producten met winstmarge

Verkoop producten met een goede winstmarge, zoals wijnen, cocktailpakketten, bijzondere limonades. Dit eventueel in combinatie met borrelhappen. Bied je dranken tegen korting aan. Je kunt nu immers niet de service erbij leveren die je in het restaurant zou geven.