Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Alles wat we doen is bedoeld om jou te ondersteunen met de beste oplossingen en services voor in de keuken. Dus ook in deze moeilijke tijd zijn we er graag voor je.
 
Kunnen wij je helpen?
We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw gezondheid en die van onze collega's te beschermen. Daarom kunnen onze adviseurs nu geen klanten bezoeken. Uiteraard staan ze nog altijd voor je klaar. Heb je vragen? Neem dan telefonisch, via WhatsApp of per e-mail contact op met je contactpersoon
 
Op deze site blijven we je helpen met actuele adviezen en tips die nu nuttig kunnen zijn.
 
Bevoorrading
De schaal van ons bedrijf geeft ons de flexibiliteit om zo goed mogelijk aan alle bestellingen te voldoen. Dit betekent onder andere dat we extra voorraad opbouwen van onze producten en dat we deze op verschillende locaties opslaan, om risico te spreiden. Je hoeft je op dit moment dus geen zorgen te maken over het gebruik van je vertrouwde producten. Onze webshop is, zoals je van ons gewend bent, altijd geopend.
 
Ook onze klantenservice is per e-mail beschikbaar om vragen te beantwoorden. Klik hier voor alle contactgegevens. Bovenal zijn onze gedachten bij de gemeenschappen over de hele wereld die zijn getroffen door het Coronavirus. Zodra er meer informatie bekend is, wordt je op de hoogte gebracht. 
 
We wensen je veel kracht in alle gezondheid tijdens deze tijd.