Menu
Punten
1.    Verpak je gerechten op een slimme manier

1. Verpak je gerechten op een slimme manier

Je wilt natuurlijk je gerechten warm en mooi bezorgen. Dat kan door logisch je gerechten in te pakken. Zo pak je warme en koude gerechten apart in en kan je ervoor kiezen om sauzen apart in bakjes te doen. 
Tip: pak patat altijd als laatste in. Zo blijft het lekker krokant.
 

2.    Maak er iets moois van!

2. Maak er iets moois van!

De laatste stap is de daadwerkelijke bezorging van je gerechten. Als chef maak je van elk bord iets moois. Probeer dat ook bij je bezorgmaaltijden te doen. Kies bijvoorbeeld voor kartonnen containers, in plaats van de plastic bakjes. Dat is daarnaast ook ecologisch verantwoord. Pak het leuk in met bijvoorbeeld een sticker met je logo erop, of voeg een handgeschreven groet toe. Dat maakt het voor je klant persoonlijk en extra leuk! 

3.    Bezorggebied

3. Bezorggebied

Het lijkt aantrekkelijk om voor een groot gebied te bezorgen, maar daarmee is de kans groter dat de kwaliteit van je maaltijden niet gewaarborgd blijft. Kies voor een kleine straal rond je restaurant om kwaliteit en snelheid te kunnen garanderen. 

4.    Houd contact met je klant

4. Houd contact met je klant

Het kan altijd voorkomen dat de bezorger vertraging heeft opgelopen, of dat een klant helaas ontevreden is doordat de warme maaltijden koud zijn bezorgd. Communiceer altijd met je klant om negatieve reviews of een verkeerde indruk te voorkomen. Laat bijvoorbeeld iemand uit je restaurant persoonlijk langs gaan om een nieuw gerecht te brengen met als goedmakertje een dessert van het huis. 

5.    Online zichtbaarheid

5. Online zichtbaarheid

Voor bezorging is het heel belangrijk om je online menukaart in orde te maken met de juiste benamingen en mooie afbeeldingen. Zo maak je je potentiele klant nog nieuwsgieriger. Deze online communicatie kan natuurlijk gewoon via social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Zo bereik je een groot publiek op een snelle, eenvoudige manier.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu