Menu
Punten
1.	Ruimte tussen tafels

1. Ruimte tussen tafels

Het lijkt een open deur, maar pas de ruimte tussen de tafels aan. Planten kunnen de afstand tussen de tafels kleiner doen lijken en ze zorgen voor een huiselijke uitstraling. 

2.	Kleinere tafels

2. Kleinere tafels

De kans is klein dat er de komende tijd grote bedrijfsgroepen reserveren. Mocht je grote tafels hebben, verruil die dan voor kleinere. 

3.	Shifts

3. Shifts

Overweeg om met shifts te werken, zodat je meer reserveringen op een avond kunt aannemen met een gespreide dubbele bezetting. Daarbij is het uiteraard wel van belang dat je de gast een welkom gevoel blijft geven, dus zorg dat het hem aan niets ontbreekt en lever snelle service.

4.	Minimale bezetting

4. Minimale bezetting

In het verlengde van bovenstaande, is het zaak dat je tijdens de dienst snel en efficiënt werkt en met minimale bezetting van het personeel. Hier kunnen convenience producten een uitkomst bieden. Daarmee blijven handelingen en afwas beperkt en kun je snel en schoon werken. 

5.	Aangepaste kaart

5. Aangepaste kaart

Pas je menukaart dusdanig aan dat de koude en de warme kant niet hoeven samen te werken. Zo kun je ook in de keuken gepaste afstand houden en snelheid maken. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu