Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Oli & Gavin uit Engeland delen het succes van hun Hotspot restaurant. Leer deze ondernemende chef's kennen en bekijk waar zij dagelijks tegenaan lopen. 

Boost you business

Boost you business

Tegenwoordig zijn onze gasten veeleisend, kritisch en niet snel tevreden. Maar ook avontuurlijk, milieubewust en sociaal. De wensen van de gast zijn veranderd ten opzichte van vroeger. Wat zijn die nieuwe wensen? En wat kun jij doen om hieraan tegemoet te komen?

Lees meer

Als chef ben je gek op positieve feedback en leuke reviews. Maar wat te doen als een gast een ronduit slechte review online plaatst?

Elke chef wil onderscheidend zijn maar zo makkelijk is dat niet met een wildgroei aan vernieuwende restaurants. Bekijk hieronder wat Oli en Gavin doen om "het verschil te maken".

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?