Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Lola bar & restaurant is deelnemer van het Hellmann’s Hotspot programma. Speciaal voor Hellmann’s deelt chef Jochem zijn favoriete bereiding van kreeft.

Kreeft met spinazie, friet en limoenmayonaise

Chef Jochem Appel (31) van Lola bar & restaurant te Rotterdam kookt heerlijke gerechten gebaseerd op de Spaanse keuken. Er worden verrassende gerechten zoals tapas, pinchos, en gerechten van de houtskoolgrill geserveerd. Een van signature dishes van chef Jochem is toch wel de kreeft van de houtskoolgrill met spinazie, friet en limoenmayonaise

"Ik ben tijdens het koken altijd op zoek naar tegenhangers. Doordat kreeft geen vet vlees is, past daar een vette mayonaise bij. Daarnaast is citrus een goede combinatie met kreeft, dus een limoenmayonaise past bij uitstek. Ik gebruik Hellmann's omdat deze smaakt als huisgemaakte mayonaise. Het heeft een mooie kleur en de structuur is fijn. Maar ook in combinatie met andere ingrediënten, zoals limoen, komt het goed tot z'n recht. Door naast het sap ook de rasp van de limoen toe te voegen, ontstaat er een lekker bittertje. Voeg daar de huisgemaakte patat bij en je hebt een knaller van een gerecht."

Bekijk hier het hele recept 

Deelname aan Hellmann’s hotspot programma

Lola bar & restaurant is ambassadeur van Hellmann’s. Het Hellmann’s hotspot programma biedt dit restaurant vele voordelen. Eigenaar Casper over deze samenwerking : “Hellmann’s is een sterk merk dat staat voor kwaliteit. Het premium karakter van Hellmann’s sluit aan bij de doelgroep die Lola wil bereiken. Wij hebben zelf niet zo’n groot bereik. Door Hellmann’s krijgen wij nu veel vermeldingen op online platforms en websites zoals Munchies en Vice. Dat maakt het voor ons interessant om deze samenwerking aan te gaan.” 

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Hellmann’s haalt het beste in jouw burgers, steaks en salades naar boven. Vraag nu jouw GRATIS knijpfles van Hellmann’s REAL Mayo aan en test het zelf!