Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Burgerz is deelnemer van het Hellmann’s Hotspot programma. Speciaal voor Hellmann’s deelt de chef van Burgerz zijn Japanse Burger recept!

Japanse Surf & Turf Burger met de beste saus

We bezochten restaurant Burgerz. Dit Haagse restaurant wordt gerund door de drie zusjes Peerenboom, die zelf koeien selecteren voor hun restaurants, wat zorgt voor loeilekkere hamburgers. Eerder ontwierpen de zusjes en chef Steef al de veganistische Dutch Weed Burger. En nu ontwikkelde zij – in samenwerking met Hellmann’s – een heerlijke surf & turf burger.

Chef Steef: "Vooropgesteld zijn onze burgers van zulke goede kwaliteit dat je er geen horde kruiden aan toe hoeft te voegen. Wij gebruiken namelijk 99 procent van de koe, dus ook al het mooie vlees zit in de burgers verwerkt, en dat proef je. Ik voeg na het bakken alleen wat peper en zout toe om de smaken te versterken. Het pimpen van deze burger gebeurt dus door een goede saus toe te voegen, zoals Hellmann's mayonaise. Om er een Japanse twist aan te geven heb ik voor het surfgedeelte gekozen voor garnalen gemarineerd in sojasaus, honing, gember en knoflook."

Bekijk hier het hele recept 

Deelname aan Hellmann’s hotspot programma

Burgerz is ambassadeur van Hellmann’s. Het Hellmann’s hotspot programma bood de ondernemers vele voordelen. Chef Steef: “Wij zijn een jong bedrijf en de doelgroep die is bereik met deze advertorial sluit helemaal aan bij onze doelgroep.
“We krijgen veel postieve feedback van gasten die speciaal om dit gerecht vragen en het gerecht echt heerlijk vinden.”

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Hellmann’s haalt het beste in jouw burgers, steaks en salades naar boven. Vraag nu jouw GRATIS knijpfles van Hellmann’s REAL Mayo aan en test het zelf!