Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Wood Pizza & Grill is deelnemer van het Hellmann’s Hotspot programma. Speciaal voor Hellmann’s delen de chefs hun favoriete Amerikaanse barcebue gerecht: Brisket! 

Brisket met coleslaw en aardappelfriet

Chefs Mark en Timo serveren de lekkerste slow cooked gerechten vanuit hun rondreizende foodtruck waarmee zij op vele verschillende (food)- festivals door heel Nederland staan.

Mark: “Een van onze signature dishes is een typisch Amerikaans barbecuegerecht: een kalfsborst die we twaalf uur lang laten roken in een houtoven. We zweren bij die oven, want het geeft de perfecte rokerige smaak aan het vlees die je alleen daarmee kunt krijgen. We serveren de Brisket met coleslaw met een fris-zure saus op basis van appelciderazijn, mosterdzaad en Hellmann’s mayonaise, en zoete aardappelfrietjes met een romige saus van mayonaise, crème fraîche en chilipeper. Omdat we festivalgangers met ons gerecht dat echte Amerikaanse barbecuegevoel willen geven, past de Hellmann’s-mayo heel goed. Het is romig, lekker en komt oorspronkelijk uit Amerika.”

Bekijk hier het hele recept 

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Maak jouw toppers nóg lekkerder met Hellmann’s mayo!

Hellmann’s haalt het beste in jouw burgers, steaks en salades naar boven. Vraag nu jouw GRATIS knijpfles van Hellmann’s REAL Mayo aan en test het zelf!