Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Verschillende zorgchefs gaven de wens aan om soepen met extra eiwitten voor ouderen in het assortiment op te nemen. Met deze klanten hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van deze soepen. Goed nieuws: zo zijn wij tot een nieuw assortiment met eiwitverrijkte soepen van Unox gekomen.

Nieuw: vijf eiwitverrijkte soepen

Al 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden met de Hollandse keuken. We doen bij Unox wat we het leukste vinden: soep maken. We houden van lekkere soep die rijk gevuld is met echte en eerlijke ingrediënten. Van onze soepen moet je elke dag onbezorgd kunnen genieten. Het assortiment is nu aangevuld met eiwitverrijkte soepen. De romige soepen kunnen geserveerd worden als onderdeel van de warme maaltijd of als hartig tussendoortje. Zo krijgen jouw bewoners makkelijk de nodige extra eiwitten binnen. Vanaf de introductie van de eiwitverrijkte soepen op Zorgtotaal zijn de reacties erg positief. ‘Deze soep is zoals ik van Unox gewend ben, lekker vol van smaak. Zo zet ik snel een maaltijd met extra eiwitten op tafel. En wat fijn dat er verschillende smaken zijn!’

Unox heeft vijf verschillende eiwitverrijkte soepen, met ieder 10 gram eiwit per 150 ml. De smaken: Paprika Tomaten, Doperwten Munt, Zachte Pompoen, Zoete Aardappel en Thaise Rode Curry. Ouderwets lekkere soepen dus, met een volle smaak en maar liefst twee keer zowel eiwitten als gewone soepen.

Ook geschikt voor mensen met slikproblemen

Naar de wens van zorgchefs hebben wij voor mensen met slikproblemen onze eiwitverrijkte soepen verdikt tot IDDSI level 3. IDDSI is het International Dysphagia Diet Standardisation Initiative. Klik hier voor meer informatie of bekijk de video hieronder.

00:00

Proef de eiwitverrijkte soepen zelf!

Ben je benieuwd geworden naar onze eiwitverrijkte soepen? Overtuig jezelf en probeer deze smaakvolle soepen! Laat hier je gegevens achter. Eén van onze accountmanagers neemt dan binnen 5 werkdagen contact met je op.

Werk je in bedrijfscatering ben je helaas uitgesloten om mee te doen aan ons Cook & Save spaarprogramma. Voor meer informatie verwijzen wij je naar jouw hoofdkantoor.