Menu
Punten

 

 

Knorr wordt Knorr Professional
We vernieuwen het merk Knorr! We beginnen met een vernieuwd soepassortiment, om zo beter aan te sluiten op de smaak en wensen van je gasten. We zijn terug gegaan naar authentieke recepturen. Deze zijn aangepast zodat de smaken overeenkomen met de originele keuken waarop de soep gebaseerd is. 

 

We maken onderscheid in drie assortimenten Knorr soepen: voordeel, klassiek en wereld. Zo kan jij sneller de juiste soep vinden! Ook brengen we 6 nieuwe smaken soepen op de markt, zoals een Klassieke Aardappel-truffel, en wereldse Peruaanse Zoete aardappel en Thaise Tom Kha Kai.

 

Proef jij als eerste de nieuwe Knorr Professional soepen?
Chef Frans Gerrits laat je graag kennis maken met de Knorr Professional soepen, uiteraard aangevuld met handige tips en verrassende recepten. Daarom organiseren we weer vrijblijvende inspiratiesessies door het hele land.

Jij bent van harte welkom om één van deze sessies vrijblijvend bij te wonen. In onderstaand formulier zie je de data, tijden en locaties en kan je aangeven bij welke inspiratiesessie je aanwezig wilt zijn.

Voor alle sessies geldt: vol = vol. Meld je daarom uiterlijk 8 maart aan en laat je inspireren!

Kan je niet deelnemen aan de sessie? Houd dan je e-mail en deze website in de gaten voor het laatste nieuws of stuur voor vragen een e-mail. 

Ja, ik meld me aan voor de inspiratiesessie

Werk je in bedrijfscatering ben je helaas uitgesloten om mee te doen aan ons Cook & Save spaarprogramma. Voor meer informatie verwijzen wij je naar jouw hoofdkantoor.
Vul jouw bedrijfsnaam in en selecteer uit de zoekresultaten om overige gegevens automatisch in te laten vullen.