Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Unilever Food Solutions en Frans Gerrits, meesterkok met jarenlange ervaring in de instelling- en cateringkeuken, helpen je graag met inspiratie, tips en recepten voor senioren. Want iedere oudere heeft recht op een voedzame én lekkere maaltijd. Eten is tenslotte feest!

Zoete smaaksensatie 

Wat krijg je als je lange vingers, boter crème en een scheutje rum combineert? In elk geval een smakelijk zoete smaaksensatie. Bekijk hier de video van de bereiding van de taart met lange vingers door Frans.

Het recept kun je hier rustig nalezen.

Marokkaanse Groentesoep 

Met deze groentesoep haal je de Marokkaanse zon naar de borden. Bekijk de video en lees het recept hier

Een traditionele maaltijd geeft senioren een nostalgisch gevoel.

Laat je in deze video door Frans Gerrits inspireren door zijn recept voor een stevige gehaktschotel met aardappelpuree.

Haal alles uit het aspergeseizoen wat erin zit! In deze video zie je hoe Frans Gerrits pasteitjes met asperge bereidt.

Traditionele broodpudding! Speciaal ontwikkeld voor moederdag, maar kan natuurlijk iedere dag gegeten worden. Frans Gerrits legt in de video uit hoe simpel dit geliefde recept te maken is.

Frans Gerrits helpt je graag met nieuwe recepten voor senioren. Bekijk de video hier.

Blue Band Koken & Opkloppen 31% 1L

Blue Band Koken & Opkloppen 31% is een smaakvolle roomvervanger op basis van karnemelk en plantaardige oliën. Gebruik het als basis of ingrediënt in sauzen, in desserts of als slagroom. Deze roomvervanger is stabiel bij hoge temperatuur en au bain-marie: schift niet en vormt geen vel. Bovendien geeft het een stabiel resultaat in gerechten met zuren of alcohol. Te gebruiken als ongezoete room, maar tijdens het opkloppen kunnen eenvoudig suiker en vloeistof worden toegevoegd. Blue Band Koken & Opkloppen 31% geeft snelle binding en opgeklopt tot 2,5 keer meer volume. Deze roomvervanger is glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Handzaam verpakt in literpak. Handig om te weten: er is ook een lactosevrije variant verkrijgbaar.

4 31
€ 3,88 Prijsindicatie (excl. BTW)