Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Voor het aspergeseizoen bieden wij jou een gratis asperge-pakket* aan. Het pakket bestaat o.a. uit placemets, servetten en een Polaroid camera. Zo kun je alle senioren verrassen met een middag die vastgelegd kan worden. Na gebruik wordt het pakket geretourneerd. Vraag het pakket snel aan!

Ik wil graag het asperge-pakket aanvragen:

Werk je in bedrijfscatering ben je helaas uitgesloten om mee te doen aan ons Cook & Save spaarprogramma. Voor meer informatie verwijzen wij je naar jouw hoofdkantoor.
Vul jouw bedrijfsnaam in en selecteer uit de zoekresultaten om overige gegevens automatisch in te laten vullen.

*Actie loopt tot 31 mei 2019 

Frans bereidt een gerecht met asperges

00:00

Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L

Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus is een kant-en-klare vloeibare basissaus met volop ruimte voor personalisatie. Deze hollandaisesaus biedt de zekerheid van een constante kwaliteit en heeft een volle, frisse smaak en gladde textuur. Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus is direct klaar voor gebruik, eenvoudig te bereiden in oven, salamander of magnetron en is bain-marie stabiel. Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus kan worden toegepast in koude en warme gerechten en combineert heerlijk met bijna alles: groenten, vlees, ei of vis, zoals de klassieker met zalm. Het is een perfecte begeleider bij alle aspergegerechten.Verkrijgbaar in literpak en in verpakking van 250 ml.

1 6
€ 6,08 Prijsindicatie (excl. BTW)