Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Goede initiatieven geven smaak. Daarom maken we onze mayo niet alleen op de lekkerste, maar ook de beste manier. We hebben onze bevoorradingsketen volledig opnieuw ingericht zodat we ons doel om met 100% vrije uitloop-eieren te werken, kunnen realiseren. We zeggen dan ook met trots dat we nu volledig met vrije uitloop-eieren werken. Dat maakt een groot verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen kippen – en in de kwaliteit van miljoenen potten Hellmann’s.

00:20

Hoe heb jij je ei ’t liefst?

Hoe heb jij je ei ’t liefst?

Net als jij geven wij de voorkeur aan een ei van een kip die een goed leven heeft gehad. Daarom hoef je je nooit zorgen te maken over de herkomst van de eieren in onze mayo.

Ervaar de geweldige smaak

Ervaar de geweldige smaak

Dankzij de prachtige helderoranje en stevige eierdooiers hebben vrije uitloop-eieren een ongeëvenaard intense smaak. Hellmann’s mayo is zo ontwikkeld dat jij met unieke smaken kunt werken.

Hellmann's Real Mayonaise 430ml

Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak, een rijke, zachte textuur en is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De herkenbare smaak gaat terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Ideaal voor salades en sandwiches en als basis voor sauzen: deze mayonaise geeft binding aan alle gerechten. Een lekkere saus voor bij friet, burgers en al je snacks, heerlijk ook als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Hellmann’s Real Mayonaise is speciaal voor grootverbruikers verkrijgbaar in een emmer van 5 liter. Daarnaast is er deze knijpfles van 430 ml met een handige doseerdop die verspilling tegengaat.

2 19
€ 2,34 Prijsindicatie (excl. BTW)

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?