Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Zaaien voor de toekomst 

Knorr is koploper als het gaat over een duurzame aanpak voor ingrediënten. Alle leveranciers van Knorr zijn betrokken bij het duurzaamheidsprogramma ‘Zaaien voor de toekomst’. Dit programma, opgericht in 1997, zorgt voor verbeteringen op het gebied van de bescherming van de bodemvruchtbaarheid, beschikbaarheid van water, natuur en biodiversiteit. We ondersteunen boeren en helpen hen om dit proces te versnellen door de ontwikkeling van individuele verbeterprogramma’s. Ons doel voor 2020 is dat 100% van de landbouwgrondstoffen van duurzame bronnen komen.

Thee voor mens én milieu

Lipton steunt boeren door te werken aan het verhogen van hun levensstandaard en die van hun gezinnen. Daarnaast wil Lipton de planeet beschermen voor de toekomst. Eind 2015 werd alle thee voor de melanges in onze Lipton-theezakjes betrokken van plantages gecertificeerd door Rainforest Alliance. Een belangrijke stap voor ’s werelds grootste theemerk. Daarnaast hebben zowel het papier voor de theezakjes als de verpakkingen zelf een FSC of PEFC keurmerk (duurzaam en verantwoord bosbeheer).

Sterren voor Unox

Unox neemt dierenwelzijn erg serieus. Daarom heeft de Unox Rookworst Professioneel, net als de Unox Rookworst Traditioneel aan het einde van 2016 het één Beter Leven keurmerk gekregen. Met dit keurmerk probeert de Dierenbescherming de vee-industrie diervriendelijker te maken. Uiterlijk in 2020 moet dit voor het gehele Unox assortiment gelden. Hiermee zet Unox een grote stap in de verduurzaming van haar portfolio.

Hier groeit Becel!

Becel is een geliefd margarinemerk onder Nederlandse consumenten. Drie plantaardige oliën uit de natuur vormen de unieke mix en basis van de margarine: koolzaad-, lijnzaad- en zonnebloemolie. Deze plantaardige oliën bevatten van nature de omega’s 3 en 6, die goed zijn voor het hart en een gezond cholesterolgehalte van het bloed.

Het is een eitje

De mayonaises van Hellmann’s en Calvé worden bereid met 100% vrije-uitloop eieren. Dat zijn eieren van kippen die de hele dag naar buiten kunnen. De uitloop van de kippen is grotendeels begroeid, precies wat de kippen prettig vinden.

 

Alle ingrediënten om duurzaam te ondernemen

Alle ingrediënten om duurzaam te ondernemen

 

Verantwoord van veld tot vork

 

Download de brochure