‘Blue Ribbon’ Boerderijen | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

We weten dat een geweldige smaak begint bij geweldige ingrediënten en het is onze ervaring dat de beste ingrediënten ontstaan uit duurzame omstandigheden. Dat vond Richard Hellmann ook. Dat is de reden dat hij gebruikmaakte van de allerbeste ingrediënten die hij kon krijgen toen hij zijn eerste blue ribbon mayonaise produceerde. De Blue Ribbon staat voor een kwaliteitsproduct en is uitgegroeid tot het iconische symbool van Hellmann’s Mayonaise.

In 1905 opende Richard Hellmann’s een delicatessenzaak op Columbus Avenue, New York. Hier begon hij met de verkoop van de heerlijke mayonaise naar receptuur van zijn vrouw.

Hij verkocht twee soorten mayonaise, en om de twee soorten goed te kunnen onderscheiden deed Richard om een van de twee een blauw lintje. De mayonaise met “the blue ribbon” werd al snel de favoriet in New York. De consumenten spraken met elkaar over Hellmann’s mayonaise en binnen de kortste keren was de mayonaise niet aan te slepen. Tijd voor uitbreiding en dus werd de eerste Hellmann’s fabriek gebouwd. 

Onze toewijding aan de “Blue Ribbon Quality” en eerlijke ingrediënten is de reden dat we gebruik maken van vrije uitloop-eieren. We gaan op het gebied van duurzaamheid tot het uiterste, zodat jij de gasten de beste kwaliteit en een bijzonder product kunt bieden. Niet alleen omdat we denken dat deze aanpak onze mayo nog lekkerder maakt, maar omdat we vinden dat dit de juiste manier is om te ondernemen.

Unilever werkt samen met boeren en duurzaamheidsexperts zoals de Rainforest Alliance, Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en de Fairtrade Foundation om de Unilever Sustainable Agriculture Code (USAC) op te stellen. Onze leveranciers zijn verplicht te voldoen aan de voorwaarden van deze code, wat betekent dat ze verplicht zijn duurzaam te werk te gaan op hun boerderijen. De code bestrijkt 11 gebieden van duurzame landbouw, bijvoorbeeld bodemkwaliteit, waterverbruik en biodiversiteit. We controleren of onze boeren zich aan de voorschriften houden door het gebruik van zelfrapportages en controles.

Hellmann's Real Mayonaise 430ml

Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak, een rijke, zachte textuur en is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De herkenbare smaak gaat terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Ideaal voor salades en sandwiches en als basis voor sauzen: deze mayonaise geeft binding aan alle gerechten. Een lekkere saus voor bij friet, burgers en al je snacks, heerlijk ook als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Ook verkrijgbaar in een emmer van 5 liter, een handige knijpfles van 430 ml en een portieverpakking van 10 ml.

2 19
€ 2,37 Prijsindicatie (excl. BTW)