Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

5 tips voor een verrassende presentatie 

Niet alleen de smaak van het gerecht is belangrijk, zeker ook de presentatie van het bord is cruciaal. Het oog wil ook wat! Hierbij 5 tips voor een verrassende presentatie van je dessert:

  • Servies: gebruik eens een servies met andere vormen, kleuren, formaten of materialen om je gasten te verrassen.
  • Kleur: wil je dat dessert met zomers fruit echt van het bord laten spatten? Probeer eens gekleurd servies.
  • Hoogte: door in de hoogte te werken – bijvoorbeeld het stapelen van de onderdelen van het dessert – creëer je een verrassend 3D effect.
  • Serveren: verras je gasten eens door aan tafel de laatste hand aan het dessert te leggen, het show-effect zorgt voor een memorabele beleving, ook bij de andere gasten.
  • Decoratie: het dessert geef je een extra sprankelende uitstraling door het te decoreren met een fris accent, denk bijvoorbeeld aan eetbare bloemen of vers seizoensfruit.

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?