Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

“Vooral het scannen in de app werkt erg handig. Nu de nieuwe codes er zijn krijg ik gelukkig ook geen foutmeldingen meer! Soms zit ik ’s avonds lekker op de bank rustig wat punten in te scannen. Dat is echt handig, met die app van jullie” vertelt Remco Marinus over zijn ervaring met het inscannen van Cook & Save punten via de UFS app.

De Bonte Wever

Remco is chefkok bij De Bonte Wever in Assen, waar hij lang geleden is begonnen als sous chef. Zo’n 5 jaar geleden is hij doorgegroeid naar de rol van chefkok. “Mijn taak is om de collega’s te begeleiden, de planning, administratie én inkoop te regelen. Het hele pakket dus!” vertelt Remco enthousiast. “Dat is wat ik doe, en daar ben ik meer dan content mee.” De Bonte Wever is recentelijk gerenoveerd, waardoor er nu maar liefst 260 hotelkamers zijn, mét groot buffetrestaurant. Daarnaast hebben ze ook een evenementen- en vergaderdeel. “We hebben nu zelfs meer dan 40 keukenmedewerkers,” vertelt Remco. “Voorheen waren dat er 10, samen met wat oproepkrachten voor evenementen.”

Favorietenlijst

Remco vertelt dat hij al vanaf het begin een actieve Cook & Save spaarder is. “Op de bussen zelf kwam ik vanzelf de codes tegen,” zegt hij. “We zijn dus begonnen met de stickers op de producten zelf, de webshop is er later pas bijgekomen. Ik bestel vooral in de webshop omdat ik daar mijn favorietenlijst heb staan. Dan hoef ik niet te zoeken naar specifieke producten, want dat zijn er natuurlijk duizenden. Die favorietenlijst is wel echt erg handig. Daar loop ik relatief snel doorheen en tik ik aan wat ik nodig heb. En Cook & Save punten sparen is natuurlijk mooi en makkelijk meegenomen.”

Kraamvisite

De leukste cadeaus zijn volgens Remco toch wel de bioscoop- en cadeaubonnen. De bioscoopbonnen deelt hij graag uit aan collega’s. “Als ik een cadeaubon heb, neem ik die bijvoorbeeld mee als ik op kraamvisite ga bij iemand van mijn team. Dan kan ik zo’n bon geven zodat ze daar wat leuks van uit kunnen zoeken. Zo geef je toch iets leuks vanuit het keukenteam.”

Remco vertelt dat de Cook & Save cadeaus niet de enige reden zijn om in onze webshop te kopen, maar hij wordt er wel door getriggerd. Hij bestelt zo’n één keer per maand een grote bestelling bij UFS. “Tenzij ik iets direct nodig heb, dan bestel ik het bij de Hanos om het de volgende dag in huis te hebben.”

Benieuwd naar Cook & Save?

Aanmelden voor Cook & Save is simpel en kan al binnen 1 minuut. Na je inschrijving krijg je nu tijdelijk 50 punten cadeau!

Zo wordt het sparen meteen wel héél aantrekkelijk!