Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Robin van Groenestijn, chef-kok van restaurant Simple in Utrecht, is gek op het witte goud. “Asperges zijn super veelzijdige groenten, die kan ik echt niet laten liggen!” Het seizoen probeert hij daarom zo lang mogelijk te rekken. Dit jaar overweegt hij fermenteren.

Experimenteren met fermenteren

 “Ik heb asperges nog niet eerder gefermenteerd, maar ik ga het wel proberen. Aan het einde van het seizoen koop ik gewoon heel veel witte asperges. Die leg ik in zodat ik ze, als het seizoen voorbij is, nog steeds kan gebruiken. Het is natuurlijk niet meer de smaak zoals bij verse asperges, maar het lijkt me nog steeds interessant om mee te werken." 

Social media voor chefs

Social media voor chefs

Deze gids bevat tips en tricks om van je horeca gelegenheid ook een online succesverhaal te maken tijdens het aspergeseizoen.

Download nu

Hellmann's Balsamic Vinaigrette 1L

Hellmann's Balsamic Vinaigrette heeft de aparte smaak van balsamicoazijn uit Modena (IGP) die wordt aangevuld door rijke vergine olijfolie en een toets van aardbeien. Deze vinaigrette kan geserveerd worden op een knapperig stuk brood. Ook lekker als dressing bij een salade, rauwkost of voorgerecht, tijdens de lunch of het diner. Deze vloeibare vinaigrette is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en is geschikt voor een vegetarische voeding. Probeer ook eens van de andere varianten Hellmann's Dressing of Hellmann's Vinaigrette.

9 52
€ 8,59 Prijsindicatie (excl. BTW)

Blijf op de hoogte!

Door jezelf nu in te schrijven voor onze e-mailnieuwsbrief ontvang je recepten, trends, gratis samples.

Inschrijven 

 

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?