Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Le Jardin is een restaurant in Utrecht dat teruggaat naar de klassieke Franse basis, maar dan met groente in de hoofdrol. Asperges mogen dan ook niet ontbreken op de menukaart! Ondernemer Lars Mooren en chef-kok Jasper Diks geven hun advies om een gezonde marge te behouden

(Kr)omdenken

Volgens Mooren moeten we wat minder naar het uiterlijk van de asperges kijken. “Natuurlijk willen we allemaal het liefst rechte asperges, maar in smaak maakt het voor een soep niet uit of ie krom is.” Diks geeft aan dat je ook selectief kunt zijn op het garnituur: “denk meer richting de asperges à la flamande. Een goede Opperdoezer Ronde erbij en je bent er al.”

Le Jardin, Mariaplaats 42, 3511 LL Utrecht 

Social media voor chefs

Social media voor chefs

Deze gids bevat tips en tricks om van je horeca gelegenheid ook een online succesverhaal te maken tijdens het aspergeseizoen.

Download nu