Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Een creatieve broedplaats en lekker vegetarisch eten: dat vind je bij BROEI in Utrecht. “In de keuken staan weinig echte vegetariërs, maar we zijn gewoon allemaal gek op groente. En wij groentegekken moeten zeker iets met asperges.” Ook dit jaar gaat souschef Steven Grimmelt weer flink combineren. Hij deelt alvast een eerder succesje.

Experiment hollandaise

Het bedenken van nieuwe combinaties is volgens Grimmelt een kwestie van uitproberen, afkijken en geluk. “Vorige zomer ben ik gaan experimenteren met hollandaise. Van uitgeperste perziken en appelazijn heb ik een gastrique gemaakt. Daar heb ik vervolgens een hollandaise van getikt afgemaakt met zwarte olijven en basilicum. Dan krijg je dus een perziken-basilicum-olijven-hollandaise, heerlijk!”

Broei, Oosterkade 24, 3582 AV Utrecht

 

Social media voor chefs

Social media voor chefs

Deze gids bevat tips en tricks om van je horeca gelegenheid ook een online succesverhaal te maken tijdens het aspergeseizoen.

Download nu

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?