Angelina Jolie’s favoriet

 
 
 

Ingrediënten (10 personen)

Hoeveelheid Soort Naam
100mlwater
25gsuiker
180gsinaasappel, zeste
500gzwarte pruimen, gedroogd
200mlrode wijn
1gkaneelpoeder
10gKnorr Maizena Express Blank 1 kg 
25gRoomboter
400gappelblokjes
25gsuiker
0.5gkaneelpoeder
20mlcitroensap
150mlwater
500mlvolle melk
1stVanillestokje
200gAlsa Panna Cotta 0,520 kg 
250mlBlue Band Professioneel Classique Gezoet 1 L
250gmascarpone

Bereidingswijze

Bereiding

• Maak van het water en de suiker een siroop. Laat dit
3 min. doorkoken en voeg de sinaasappel toe. Laat het
geheel opkoken en vervolgens snel af koelen.
• Week de gedroogde pruimen 1 dag van te voren in de rode
wijn en het sap van de sinaasappel.
• Giet het geheel na het weken door een zeef.
• Kook vervolgens het vocht op en bind het met de maïzena,
laat afkoelen en meng er de pruimen door.

Bereiding appelkonfijt

• Smelt de boter en stoof er de appelblokjes kort in aan
• Voeg de suiker, kaneel, citroensap en water toe.
• Laat het geheel gedurende 4 min. stoven en koel daarna af.

Bereiding panna cotta

• Breng de melk aan de kook samen met het vanillestokje
(schraap de zaadjes goed los)
• Neem van het vuur en verwijder het vanillestokje. Meng er
vervolgens de panna cotta

 
recipe number: 25-NL-121922 recipe code: R0030019

*De voedingskundige waarden die worden weergegeven bij elk recept zijn gemiddelde waarden die door nauwkeurige berekeningen zijn verkregen. Als bron van deze berekeningen worden productspecificaties van onze eigen Unilever Foodsolutions producten gebruikt, aangevuld met de gegevens uit de NEVO-tabel (editie 2006) voor de overige ingrediënten. De voedingskundige berekeningen zijn met de grootst mogelijke zorg totstandgekomen. De waarden die worden weergegeven kunnen echter afwijken van de waarden die kunnen worden verkregen uit andere voedingskundige analyses. Unilever Foodsolutions garandeert niet dat de door haar gegeven waarden volledig juist, actueel en volledig zijn. Unilever zal in geen geval aansprakelijk zijn voor welke schade dan ook, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit feit dat bepaalde waarden cq. berekeningen onjuist, onvolledig of niet actueel zijn.

Gerelateerde produkten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief
 
Zeeuws Meisje of Unilever Food Solutions Unox Soup Factory of Unilever Food Solutions Unox of Unilever Food Solutions Phase of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Hellmanns of Unilever Food Solutions Conimex of Unilever Food Solutions Calvé of Unilever Food Solutions Blue Band of Unilever Food Solutions Becel Pro-Activ of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions Alsa of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.nl