Ratatouille van vers fruit met Vanille-Passievruchten mousse

 
 
 

Ingrediënten (10 personen)

Hoeveelheid Soort Naam
5 dl5dlAlsa Vanillemousse 1 L 
25 g25gpassievruchten coulis
5 g5gpassievruchtencompound
3 st3stkiwi
1 st1stmango
1 st1stpapaya
0.5 dl0.5dlmango coulis
0.5 dl0.5dlframbozen coulis
10 topjes10topjesmint

Bereidingswijze

Voorbereiding
Doe de Vanille Mousse in een planeetmenger en klop de mousse op de hoogste stand op (gedurende 8 à 12 minuten). Spatel de passievruchten-coulis en de compound door de opgeslagen mousse en schep deze in een schaal. Plaats de mousse minimaal 2 uur in de koeling.

Bereiding
Maak het fruit schoon, snijd hier blokjes van en vermeng deze met elkaar.
Plaats op ieder bord een r.v.s. ring van 8 cm doorsnede en verdeel hierin het fruit. Druk het fruit een beetje aan en trek de ringen weg. Schep met een lepel of ijsknijper mooie quenelles van de Yoghurt-Passievruchten mousse op het fruit. Verdeel de mango- en frambozen coulis speels over de borden en garneer de desserts met topjes mint.

Voedingsinformatie*

Naam Per 100g/ml Per serving
energie kcal228 kcal146 kcal
vetten16,4 g10,5 g
vetten wv. verzadigde vetten14,8 g9,5 g
koolhydraten18,2 g11,6 g
koolhydraten wv. suikers14,2 g9,1 g
voedingsvezels0,9 g0,6 g
eiwitten2,1 g1,3 g
natrium17 mg11 mg
 
recipe number: 25-NL-79601 recipe code: R0013542

*De voedingskundige waarden die worden weergegeven bij elk recept zijn gemiddelde waarden die door nauwkeurige berekeningen zijn verkregen. Als bron van deze berekeningen worden productspecificaties van onze eigen Unilever Foodsolutions producten gebruikt, aangevuld met de gegevens uit de NEVO-tabel (editie 2006) voor de overige ingrediënten. De voedingskundige berekeningen zijn met de grootst mogelijke zorg totstandgekomen. De waarden die worden weergegeven kunnen echter afwijken van de waarden die kunnen worden verkregen uit andere voedingskundige analyses. Unilever Foodsolutions garandeert niet dat de door haar gegeven waarden volledig juist, actueel en volledig zijn. Unilever zal in geen geval aansprakelijk zijn voor welke schade dan ook, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit feit dat bepaalde waarden cq. berekeningen onjuist, onvolledig of niet actueel zijn.

Gerelateerde produkten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief
 
Zeeuws Meisje of Unilever Food Solutions Unox Soup Factory of Unilever Food Solutions Unox of Unilever Food Solutions Phase of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Hellmanns of Unilever Food Solutions Conimex of Unilever Food Solutions Calvé of Unilever Food Solutions Blue Band of Unilever Food Solutions Becel Pro-Activ of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions Alsa of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.nl